Vacatures

Nieuws

Januari 2019

Vanaf 2019 kun je je opgeven voor het Mini-Symposium Verslavingskunde. Dit symposium is met name bedoeld voor praktijkondersteuners en hulpverleners in de eerste lijn en wordt gegeven in Weesp en Voorschoten. Er zijn meerdere data beschikbaar. Accreditatie is toegekend voor de POH Somatiek en GGZ.

Wil je meer informatie of je aanmelden, klik dan op Mini-Symposium Verslavingskunde.

December 2018

Voor nieuwe behandelaren start in december weer de basiscursus C.R.A. van dr. H. Roozen.

Maart 2018

The Home Clinic heeft in maart 2018 het keurmerk Basis-GGZ behaald en is opnieuw HKZ-gecertificeerd voor 2018.

Okt 2017

Lees het recente artikel in Mainline met Thuis vs Verweggistan over de voordelen van thuisdetox.

Sept 2017

18 en 19 September vond in Nederland de eerste officiële CRAFT-training plaats bij The Home Clinic. CRAFT staat voor Community Reinforcement Approach and Family Training.

Intensieve Behandeling

Prof. Dr. Robert Meyers, grondlegger van C.R.A., kwam hiervoor speciaal naar Nederland om samen met Prof. Dr. Hendrik Roozen, bijzonder hoogleraar Verslaving, de training te kunnen geven.

CRAFT is een op wetenschap gebaseerde interventie en leert belangrijke anderen (bijvoorbeeld de partner of gezinsleden) hoe zij een verslaafde persoon kunnen motiveren in behandeling te gaan.

Naar boven

Vacature Basis-psycholoog / Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

Functieomschrijving

Deze functie is geschikt voor (startende) basis-psychologen en sociaal pedagogische hulpverleners.

Als basis-psycholoog of sociaal pedagogische hulpverlener bouw je een eigen caseload op met cliënten binnen de Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ. Je maakt hierbij deel uit van het behandelteam en werkt onder supervisie van de regiebehandelaar. Daarnaast ondersteun je het secretariaat met onder meer de aanmeldingen van cliënten en de administratieve controle van dossiers.

De behandeling vindt grotendeels plaats in de online spreekkamer (beeldbellen) en is op basis van cognitieve gedragstherapie. Hierbij geef je tevens ondersteuning in het rehabilitatieproces van de cliënt en training en advies aan de partner of de gezinsleden.

De vacature is geschikt voor 24 tot 40 uur per week. Je hebt hierbij zelf voor een belangrijk deel controle over je agenda en je werkt voor een groot deel aan huis waardoor deze functie uitstekend te combineren is met een (jong) gezin of andere passie in je leven.

De poliklinieken bevinden zich in Weesp en Voorschoten. Het werkgebied is heel Nederland en daarbuiten.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (hbo) of Psychologie (wo) met als afstudeerrichting klinisch;
  • Assertief en doortastend;
  • Pragmatisch en flexibele instelling;
  • In staat om zelfstandig te kunnen werken;
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Goed invoelingsvermogen;
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Voldoende kennis van Word, Excel en gebruik van ICT-toepassingen;

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO, indeling in functiegroep 55 of 60 (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Bel voor meer informatie 0294 450 186 of stuur een mail met je CV naar

Wie zijn wij

The Home Clinic behandelt cliënten met een verslaving online aan huis in de overtuiging dat mensen thuis de beste behandeling ondergaan. Onze hulpverleners vormen hiervoor samen met de cliënt en de gezinsleden een Home Team waarbij de cliënt de regie heeft. De consulten vinden doorgaans plaats in de online spreekkamer maar er vinden ook werkzaamheden plaats op de polikliniek.

Wat vragen wij

The Home Clinic is een concept dat al meer dan 14 jaar een geheel eigen benadering van hulpverleners vraagt. Dit betekent dat je een respectvolle, doortastende en resultaatgerichte benadering hebt zonder moreel vooroordeel. Hiervoor moet je soms onorthodox te werk durven gaan en buiten bestaande kaders durven treden. Hierbij is bevlogenheid met een flinke dosis pragmatisme een pré. Je herkent je in de visie en identiteit van The Home Clinic en wilt deze uitdragen. Daarnaast vraagt thuis werken een grote mate van zelfstandigheid en discipline.

Nieuwe werken

Bij The Home Clinic heb je veel individuele vrijheid en bepaal je zelf je werktijd waardoor de functies heel goed te combineren zijn met een (jong) gezin of een andere passie in je leven.

Platte organisatiestructuur

Binnen The Home Clinic zijn er weinig managementlagen. Dit resulteert in korte lijnen. Zo kun je tijdens de maandelijkse ronde tafelmeetings veel invloed uitoefenen op besluitvormingsprocessen binnen The Home Clinic.

Vernieuwing

The Home Clinic is continu op zoek naar mogelijkheden om zorg nog beter te laten aansluiten op de behoeften van de patiënt. Dit heeft onder meer geresulteerd in een samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Onze passie voor innovatieve betere zorg delen we graag met onze mensen.