Let op: Wegens een telefoonstoring is het vaste nummer van The Home Clinic tijdelijk niet bereikbaar.

U kunt ons bellen op 06 462 41 445

Thuisbehandeling van verslaving

Bel 0294 450 186 (bereikbaar ma-vr van 9:00 tot 19:00 uur)

Vacatures

Openstaande vacatures

Op dit moment heeft The Home Clinic geen openstaande vacatures.

Wie zijn wij

The Home Clinic behandelt cliënten met een verslaving aan huis in de overtuiging dat mensen thuis de beste behandeling ondergaan. Onze hulpverleners vormen hiervoor samen met de cliënt en de gezinsleden een Home Team waarbij de cliënt de regie heeft.

Wat vragen wij

The Home Clinic is een concept dat al meer dan 10 jaar een geheel eigen benadering van hulpverleners vraagt. Dit betekent dat je een respectvolle, doortastende en resultaatgerichte benadering hebt zonder moreel vooroordeel. Hiervoor moet je soms onorthodox te werk durven gaan en buiten bestaande kaders durven treden. Hierbij is bevlogenheid met een flinke dosis pragmatisme een pré. Je herkent je in de visie en identiteit van The Home Clinic en wilt deze uitdragen.

Nieuwe werken

Bij The Home Clinic heb je veel individuele vrijheid en bepaal je zelf je werktijd waardoor de functies heel goed te combineren zijn met een (jong) gezin of een andere passie in je leven.

Platte organisatiestructuur

Binnen The Home Clinic zijn er weinig managementlagen. Dit resulteert in korte lijnen. Zo kun je tijdens de maandelijkse ronde tafelmeetings veel invloed uitoefenen op besluitvormingsprocessen binnen The Home Clinic.

Vernieuwing

The Home Clinic is continu op zoek naar mogelijkheden om zorg nog beter te laten aansluiten op de behoeften van de patiënt. Dit heeft onder meer geresulteerd in een samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Onze passie voor innovatieve betere zorg delen we graag met onze mensen.