Direct Hulp
Bel The Home Clinic

Vacatures

The Home Clinic heeft een vacature voor Basis-psycholoog / Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

0294 450 186

Op deze pagina

Vacature Basis-psycholoog / Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

Functieomschrijving

Als basis-psycholoog of sociaal pedagogische hulpverlener bouw je een eigen caseload op binnen de Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ. Je behandelt cliënten die willen stoppen met alcohol of drugs. Tevens biedt je begeleiding aan de partner of de gezinsleden rondom de cliënt. Je maakt hierbij deel uit van het behandelteam en werkt onder supervisie van de regiebehandelaar. Daarnaast ondersteun je het secretariaat met verschillende taken waaronder het afhandelen van telefonische gesprekken en aanmeldingen van cliënten en de administratieve controle van dossiers.

De behandeling vindt grotendeels plaats in de online spreekkamer (beeldbellen) en is op basis van cognitieve gedragstherapie. Hierbij geef je ondersteuning in het rehabilitatieproces van de cliënt en training en advies aan de partner of de gezinsleden.

De vacature is geschikt voor 12 tot 40 uur per week. Je bepaalt zelf voor een belangrijk deel je agenda en werkt grotendeels aan huis waardoor de functie uitstekend te combineren is met een (jong) gezin of andere passie in je leven.

De polikliniek bevindt zich in Weesp. Het werkgebied is heel Nederland en daarbuiten.

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO, indeling in functiegroep 55 (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Bel voor meer informatie 0294 450186 of stuur een mail met je CV naar

Wie zijn wij?

The Home Clinic biedt online verslavingszorg in de overtuiging dat mensen met een verslaving in hun eigen omgeving de beste behandeling ondergaan. Online verslavingszorg is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Onze hulpverleners vormen samen met de cliënt en de gezinsleden een Home Team waarbij de cliënt de regie heeft. De consulten vinden doorgaans plaats in de online spreekkamer (beeldbellen).

Nieuwe werken

Bij The Home Clinic heb je veel individuele vrijheid en bepaal je zelf je werktijd waardoor de functie goed te combineren is met een (jong) gezin of een andere passie in je leven.

Platte organisatiestructuur

Binnen The Home Clinic zijn er weinig managementlagen. Dit resulteert in korte lijnen. Zo kun je veel invloed uitoefenen op besluitvormingsprocessen binnen The Home Clinic.

Vernieuwing

The Home Clinic is continu op zoek naar mogelijkheden om zorg nog beter te laten aansluiten op de behoeften van de patiënt. Onze passie voor innovatieve betere zorg delen we graag met onze mensen.

Wat vragen wij?

The Home Clinic is een concept dat al meer dan 16 jaar een geheel eigen benadering van hulpverleners vraagt. Dit betekent dat je een respectvolle, doortastende en resultaatgerichte benadering hebt zonder moreel vooroordeel. Hiervoor moet je soms onorthodox te werk durven gaan en buiten bestaande kaders durven treden. Hierbij is bevlogenheid met een flinke dosis pragmatisme een pré. Je herkent je in de visie en identiteit van The Home Clinic en wilt deze uitdragen. Daarnaast vraagt thuis werken een grote mate van zelfstandigheid en discipline.